Posem bicicletes a punt. Mecànica bàsica. Donem vida a bicis en desús. Sempre hi ha algú que busca una bicicleta com la que tu tens a casa aturada.

Postes a punt, canvi de càmeres punxades, recanvis, instal·lació de llums amb dinamo, accessoris de tot tipus, equipament pel ciclista.

Fem pressupostos a mida per a cada reparació. Si en la següent llista no trobes resposta al problema de la teva bici, consulta'ns i et farem pressupost exacte sense compromís.

PREUS REPARACIONS

1

2

Posta a Punt: 25,00€

​Ajustar el canvi i els frens, engrassar la cadena i els cables de frens i canvi, revisió general dels cargols, inflar les rodes i una neteja a fons. Tot per només 25,00€. Tingues la teva bici a punt. Una revisió de tant en tant t'ajudarà a allargar la vida de la teva bicicleta. 

Canvi de càmera punxada: 12,00€

Amb qüestió de 20 minuts et podem canviar la càmera punxada i posar-te'n una de nova. Que una punxada no t'aturi.

Canvi de cable de frens o del cable del canvi de marxes: 12,00€ 

És important canviar els cables de frens i del canvi de marxes cada cert temps. Per dins poden estar rovellats o tenir alguna anomalia que t'impedeixi frenar bé o canviar de marxes amb precisió. Nosaltres ho fem al millor preu.

3

Canvi de pedals: 3,00€ + els pedals que escullis.

Pedal trencat? Cap problema, en tenim de plàstic, metàl·lics, de passeig, per a muntanya...i els canviem al moment!

4

5

Canvi de pastilles de frens: 12,00€

Si notes que ja no frenes suficient pot ser que tinguis les pastilles de frens molt gastades. Un canvi de pastilles ràpid et surt només per 12,00€. No perdis l'ocasió.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now