dbike-us

Ens agraden les bicis. És així de senzill.

 

La nostra passió per les bicicletes ens va portar a obrir un petit negoci en el any 2012, on oferim els nostres serveis i coneixements als ciclistes de la ciutat de Barcelona. 

Al carrer Numància 40, de Barcelona ens trobaràs oberts de dilluns a divendres de 10:00 a 14:30 h i de 17:00 a 20:00h, i els dissabtes de 10:00 a 14:30 h.

 

Principalment ens motiva el fet de donar vida a bicicletes en desús. Sabem que sempre hi ha algú que busca una bici igual a la que algú altre té a casa aturada. Fer rodar bicicletes que es donaven per perdudes ens il·lusiona per seguir treballant cada dia per fer crèixer la comunitat ciclista, principalment urbana.

 

Tenim bicicletes de segona mà, més noves o més antigues, però totes a uns preus realment assequibles. A dbike-us pots trobar bicicletes de passeig pràcticament noves, BTT per a la muntanya i completament equipades, bicicletes infantils pels més menuts, bicicletes plegables, de carretera, i de molts altres tipus.

 

A més, també tenim una petita quantitat de bicicletes destinades al lloguer, pels veïns que volen sortir puntualment a donar una volta o pels turistes dels hotels i apartaments més pròxims.

 

També tenim un taller de reparacions per arreglar les bicicletes dels nostres clients i gran varietat d'articles per equipar les bicicletes en diferents àmbits.

 

Estem a la disposició de tot ciclista per ajudar-lo amb el que necessiti.

 

Salut i pedals!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now